+38 067 699 6500

Вершковий крем-суп з грибами від ICEMAN

Розуміємо, що вишукані страви не на часі. Проте приготувати дещо смачне можна з мінімальним набором продуктів і не витрачаючи багато часу. Не забувайте їсти, адже всім нам потрібні сили. Пропонуємо вершковий крем-суп з грибами.
Моркву, картоплю та гриби нарізаємо маленькими шматочками та варимо до готовності у каструлі.
Тим часом підсмажуємо цибулю, моркву і часник, додаємо вершки або натертий плавлений сирок. Добре перемішуємо до однорідної маси. Додаємо сіль та чорний перець.
Готову масу змішуємо з бульйоном і блендеримо.
До крем-супу можно зробити грінки та додати зелень.

Весь процес займе мінімум часу. Смачного!

Пов'язані товари