Кальмари на грилі від ICEMAN
Психологи кажуть, що людині корисно змінювати звички і додавати в своє життя нові враження. Пропонуємо їм повірити і спробувати нову страву. Сьогодні готуємо кальмарів і як завжди все дуже просто.
- Кальмари туби
- Сіль
- Перець
- Фенхель
- Сік та цедра лимону
- Оливкова олія
- М’ята
- Перець чилі
Беремо кальмарів і завчасно розморожуємо їх в холодильнику. Поступова розморозка максимально збереже смак кальмара;
На дощечку викладаємо кальмара і робимо діагональні надрізи;
Додаємо сіль, свіжомелений чорний перець і сухий фенхель;
А тепер найцікавіше: розігріваємо гриль сковорідку і обсмажуємо кальмара по хвилині з кожного боку;
В окремій мисці змішуємо одну частину соку лимону і три оливкової олії, а ще цедру лимону, м’яту та перець чилі;
Виливаємо зверху на вже готових кальмарів.
Вуаля!.
Перевірений рецепт смажених креветок
20.02.2022
Суп-пюре з броколі, кабачками та креветками
11.06.2022
Пов'язані товари