Соус із журавлини від ICEMAN
Ваше життя — завжди яскрава палітра. Не тільки кольору але і смаку. Пропонуємо вам спробувати приготувати неймовірний соус, що додасть яскравої іскри до вашої улюбленої страви. Сьогодні ділимося класичним соусом з журавлини.
- Журавлина - 400 г
- Вода - 250 мл
- Цукор - 200 г
- Кориця
- Цедра апельсину
- Горіх пекан
Беремо з морозилки 400 г. журавлини. Промиваємо та перекладаємо в миску.
В невеликій каструлі поєднуємо 250 мл води та 200 г. цукру. Ставимо на вогонь та розчиняємо цукор. Можете експериментувати з кількістю цукру і додати за своїм смаком. Також можете додати апельсиновий сік замість води.
Додаємо журавлину у каструлю. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо, щоб всі ягідки лопнули.
Тепер можна додати спеції на ваш смак: корицю, цедру апельсину або горіх пекан.
Дайте соусу вихолонути.
Вуаля! Соус готовий. Подавайте до улюблених страв.